Strandélmények télen-nyáron Harkányban!

Hazánk egyik legnépszerűbb nyaralóhelyén, a Harkányi Fürdőben hamarosan már nemcsak nyáron, de ősztől is várjuk a strandolni vágyókat az új Harka Vízivilág élménymedencéivel!

Forrás: Harkány Fürdő

Igazi vízi paradicsom Magyarország egyik legdélebbi városa, Harkány, amely a közel 200 esztendeje felfedezett termálvíz különleges gyógyhatásának köszönheti nemzetközi hírnevét.A mediterrán klíma, a Villányi borvidék és természeti kincsekben gazdag környezete ma már nem csak a gyógyulásra vágyók, hanem a nyári kikapcsolódást kereső turisták és kisgyermekes családok számára is ideális célponttá teszik.

Az elmúlt két évben egyre többen választották a biztonságos, hazai úticélokat megérdemelt pihenésükhöz. Az egészségturizmus és a családi vakációzás szempontjából is ideális választás Harkány, amely 2019-ben elnyerte az Év Fürdője címet, ráadásul ötcsillagos minősítésű Nemzeti Tanúsító Védjeggyel rendelkezik, mind a gyógy-, mind a strandszolgáltatásaira vonatkozóan.

Harkány a 70 m mélyről feltörő, kénes gyógyvizéről ismert, amellyel a mozgásszervi, ízületi betegségek megelőzése, gyógyítása mellett, a csontritkulás és a krónikus nőgyógyászati panaszok enyhítésében is nagyon szép eredmények érhetők el. A fürdőzőknek 3 gyógymedence és a gyógyászati és wellness szolgáltatások széles köre áll rendelkezésére egész évben.

Forrás: Harkány Fürdő

A családtagokkal, barátokkal érkezők számára a májustól szeptemberig nyitva tartó strand biztosít nagyszerű vízi és zenei élményeket is. A strand hatalmas parkjában sportmedence, gyerekmedence, 2 családi medence és egy 7 pályás csúszdapark is található. A medencék mellett különböző sportolási lehetőséget kínáló helyszínek, valamint játszótér is a vendégek rendelkezésre áll.

A nyári szezonban a Fürdő több zenei eseménynek is otthont ad, hétvégenként kellemes élőzene szórakoztatja a strandolókat, helyi zenei előadó és együttes közreműködésével, augusztus 20-22. között pedig egy év kihagyás után újra megrendezésre kerül a Harkányi Szüreti Fesztivál, ahol Pápai Joci, az Irigy Hónaljmirigy és a Magna Cum Laude is színpadra lépnek. https://harkanyfurdo.hu/rolunk/esemenyek/harkanyi-szureti-fesztival-aug-20-22


A szezon legvégén kerül sor az „év legnagyobb dobására” a Harkányi Gyógyfürdőben, mivel végre birtokba vehetjük a Harka Vízivilág élményfürdőt. Egy régi álom valósult meg az összesen 766 m2 vízfelülettel és 3 csúszdával rendelkező új élményfürdő megnyitásával, amely ezentúl egész évben várja vendégeket – korhatár nélkül!

Forrás: Harkány Fürdő

A Harka Vízivilág 2 fedett medencéje, a Kalandmedence és az Élménymedence a fürdő épületének földszintjén helyezkednek el, amelyekhez egy külső strand- és úszómedence csatlakozik. A beltéri medencékben többek között sodrófolyosó, pezsgőmedence, nyakzuhanyok, fekvő és ülő pezsgőpadok, illetve a külső medence úszósávjai gondoskodnak felfrissülésünkről, az „adrenalinfüggő” vendégek pedig a sárga és kékszínű Turbó I.-II. és családi csúszdákról csobbanhatnak a medencébe, vagy az ugrótoronynál és a mászófalon tehetik próbára ügyességüket

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek