Csúszdával és kalandmedencével nyit a Harkányfürdő új komplexuma

Holnap, szeptember 14-én nyitja meg kapuit a látogatók előtt a Harkányfürdő új, fedett, csúszdával felszerelt élményfürdője, kalandmedencével, sodrófolyosóval és ugrótoronnyal.

Harka VízivilágForrás: Harkányfürdő | Harkányi Gyógyfürdő Zrt./Facebook

Az eddig csak próbaüzemben működő Harka Vízivilág három csúszdával és összesen 766 m2 vízfelülettel várja a fürdőzőket. A épület földszintjén két új medence helyezkedik el, amelyekhez egy külső strand- és úszómedence csatlakozik, írja a fürdő a honlapján.

A 30-32 Celsius fokos, 0,95 – 1,2 méter mély kalandmedencét fiatalabbaknak és idősebbeknek is ajánlják. Az adrenalinfüggő vendégek a sárga és kékszínű csúszdákról csobbanhatnak a medencébe, vagy az ugrótoronynál és a mászófalon tehetik próbára ügyességüket. A sodrófolyosó és a pezsgőmedence a lazítani vágyóknak nyújt frissítő élményeket, a kisgyermekekkel érkezőknek pedig egy külön Családi csúszdát is kialakítottak.

Harka VízivilágForrás: Harkányfürdő | Harkányi Gyógyfürdő Zrt./Facebook

A kalandmedencénél kisebb, de ugyanúgy 30-32 celsius fokos és 0,95 - 1,2 méter mély élménymedencében nyakzuhanyok, fekvő és ülő, víz alatti pezsgőpadok várják a fürdőzőket. A külső nyitott strand- és úszómedence télen-nyáron nyitva áll. A két részre osztott medencében a honlap szerint több úszósávot is kialakítottak, az oldalán lévő beépített ülő- és fekvőpadoknak köszönhetően pedig a relaxációhoz, beszélgetéshez, pihenéshez is ideális.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek