Két népszerű, hazai fürdőnk is újranyit ezen a héten

December 1-től egy tavaly óta zárva tartó élményfürdő, valamint az ország keleti régiójának egyik termálfürdője is újra megnyitja kapuit – írja a TermalOnline.

A kisvárdai Aquacinema is újra megnyitja kapuitForrás: Facebook/Aquacinema Kisvárda

Szabolcs-Szatmár-Bereg egyik kedvelt termálfürdője, a kisvárdai Aquacinema strandi része csak a nyári idényben üzemel, idén szeptember 14-ig volt nyitva. De a fedett wellness részleget a szezonon kívül is üzemeltetik, ám ennek nyitására még egy kicsit várni kellett, ugyanis mostanáig tartott a termálmedencék műszaki felújítása. Az Aquacinema december 1-től, péntektől már ismét várja a fürdőzőket, ahol termálmedencék, bébi és gyermek medence, jakuzzi, Kneipp-medence, továbbá szaunavilág áll a vendégek rendelkezésére. A fürdő egyébként kitűnő, nátrium-karbonátos, metakovasavban gazdag gyógyvízzel rendelkezik. A fürdő a téli időszakban nem lesz minden nap nyitva, csak a hét utolsó 4 napján látogatható. Az Aquacinema termálfürdő csütörtökönként 11-től 21 óráig, péntekenként 12-től 20 óráig, hétvégén 11-től 20 óráig lesz nyitva. 

Az Ellipsum élményfürdő december 1-től újra várja a fürdőzőketForrás: Facebook/Ellipsum Miskolctapolca

December elsejétől újra üzemel a miskolctapolcai Ellipsum Élményfürdő is. A 2021 nyarán átadott fürdőt tavaly októberben zárták be. Az elmúlt 1 évben elvégezték a szükségessé vált garanciális javításokat, így majdnem mindegyik medencét visszabontották és újraburkolták. A nyitás napjára és a hétvégére is rengeteg programmal készülnek, pénteken lesz csúszdaverseny, latin tánczene és éjszakai fürdőzés is. Szombaton és vasárnap aquafitnesszel, bábszínházzal, és csúszdaversennyel várják a látogatókat, továbbá vasárnap megtartják a II. Barlangfürdő - Ellipsum Mikulás trail futóversenyt is. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek