Figyelem! Ezek a termálfürdők zárva lesznek október 23-án

Érdemes a hosszú hétvégére fürdőlátogatást tervezni, de fontos tudni, hogy egyes hazai fürdők nem lesznek nyitva október 23-án – adta hírül a Termal Online.

A Csepeli strandfürdő október 23-án zárva leszForrás: Facebook/Csepeli strandfürdő

Szerencsére október 23-án, hétfőn a hazai termálfürdők döntő többsége nyitva lesz, hiszen a hosszú hétvégén is sokan szeretnének egy fürdőben kikapcsolódni. Arra érdemes figyelni, hogy a külön hétköznapi, illetve hétvégi jegyárat alkalmazó termálfürdőkben hétfőn is a magasabb árak lesznek érvényben.

Egyes fürdők azonban nem lesznek nyitva a nemzeti ünnepen, egy kivételével egyébként akkor sem nyitnának ki, ha az nem munkaszüneti nap lenne. Az említett egy kivétel a Csepeli Strandfürdőre vonatkozik. Alapesetben hétfőn is nyitva tartanak, azonban a fürdő október 23-án zárva lesz. A debreceni Kerekestelepi Termálfürdő szeptember vége óta hétfőnként nem nyit ki, és ez alól október 23. sem lesz kivétel, hasonlóan, mint a Kabai Gyógyfürdő. A nyitvatartási rend szerint náluk a hétfő szünnap és emiatt nem fogadnak vendégeket. 

A Leányfalui Termálfürdő szintén zárva lesz október 23-án, mivel október 9. és 28. között karbantartási leállás van a fürdőben. Szintén karbantartási szünetet tart a Nádudvari Gyógyfürdő, emiatt ezen a héten és a jövő héten is zárva lesz, utána pedig átállnak a téli üzemrendre.

A Leányfalui Termálfürdő karbantartási leállás miatt zárva leszForrás: facebook / Leányfalu Termálfürdő

Akik a hosszú hétvégén keresnék fel a szegedi Anna Fürdőt, azoknak érdemes tudni, hogy szombaton és vasárnap a szünetelő gázszolgáltatás miatt zárva lesz, azonban október 23-án, hétfőn már újra várják a fürdőzni vágyó vendégeket. A korábbi években többször előfordult, hogy a budai Veli Bej fürdő zárva volt október 23-án, most viszont jó hír, hogy a törökfürdő idén nyitva lesz, illetve a pénteken újranyitott Tiszaföldvári Termálfürdő is várja majd a látogatókat. Náluk ezt azért kell külön kiemelni, mert mostantól péntek, szombat és vasárnap tartanak nyitva.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek