Őszi wellness rajongóknak: Jön a Szaunázók Hétvégéje!

Habár véget ért a nyári strandszezon, hazai fürdőink ősszel is számos programlehetőséggel várnak minket. A  kültéri strandmedencék helyett a legtöbb fürdőben a termálvizes medencék és a fedett részlegek továbbra is wellneszezésre, nyugodt kikapcsolódásra csábítanak és növekszik a szaunavilágok népszerűsége is. Éppen ezért a Magyar Fürdőszövetség és tagszervezetei idén is megrendezik a Szaunázók Hétvégéjét, méghozzá október 7-8. között, immár 6. alkalommal.

Nincs kellemesebb érzés, mint a hűvös időben egy test- és lélektisztító szauna - illusztrációForrás: Shutterstock/wavebreakmedia

A tavalyi hétvégéhez hasonlóan az eseményhez csatlakozó fürdők idén is színes programválasztékkal várnak bennünket, melyekről az alábbi linken olvashattok bővebben. Itt találjátok a résztvevő fürdők listáját is. Ott van például közöttük az Aquasziget Élményfürdő – Esztergom, a Gyulai Várfürdő – Gyula, a Kecskeméti Fürdő – Kecskemét, a Balance Resort Gyógyfürdő – Lenti vagy éppen a Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő – Budapest. És az esemény honlapja szerint a lista még bővülhet.

A hétvége során a csatlakozó fürdők szabadon szerveznek a szaunázáshoz kapcsolódó programokat, központilag egyetlen esemény lesz: október 7-én 16.00 órától az összes csatlakozó szaunában ugyanaz a tematikus szauna program valósul meg.

Több mint 40 fürdő szaunavilága csatlakozott a programhoz, így országszerte mindenki megtalálhatja a lakóhelyéhez legközelebbi szaunavilágot.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek