A hétvégén bezár az ország legnagyobb termálstrandja

Érdemes még kihasználni a hátralévő napokat, hiszen a hétvégén véget ér a 2023-as strandidény a hajdúszoboszlói Hungarospa strandfürdőben – írják a Termal Online oldalán.

A hajdúszoboszlói termálstrand medencéit még szombatig élvezhetjükForrás: Facebook/Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt.

Idén április 29-én indult a szezon Hajdúszoboszlón, az ország legnagyobb, 30 hektáros területen fekvő strandfürdőjében, ahol a nyári főidényben 15 medence várta a fürdőzőket. Az ősz kezdetével azonban folyamatosan az utószezoni üzemmódra álltak át, a hónap elején már befejezte idei működését az aquapark és a Prémium Zóna. Szeptember 30-ig, azaz most szombatig az úgynevezett tradicionális strandrész medencéi még nyitva vannak és várják a csobbanni vágyókat, utána pedig bezárják erre az évre.

Szeptember elseje óta már az utószezoni jegyárak vannak érvényben a strandon, a felnőtt napijegy 4300 forintba, a nyugdíjas belépő 3600 forintba, a diák és gyermekjegy 3500 forintba kerül, 16 óra után pedig olcsóbb belépőjegyek válthatók. Ezen a héten a strandfürdő 9 és 18 óra között tart nyitva. A Hungarospa többi egysége, a gyógyfürdő, az Aqua-Palace élményfürdő és az Árpád Uszoda az őszi-téli időszakban is üzemel. Jó hír, hogy a Somogy megyei Igalon található gyógyfürdőben a szabadtéri medencéknél is kicsit megtoldják a szezont, az úszómedence október 2-ig, a kör alakú családi medence várhatóan október 9-ig fog üzemelni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek