Jön a Hévízi Tófürdő legjobban várt eseménye

Szeptember 15-én, jövő hét pénteken rendezik meg az év második Holdfényfürdőjét a Hévízi Tófürdőben, ahol a vendégeket welcome drinkkel, ételkülönlegességekkel, koktélokkal és zenés programmal várják – olvasható a Termál Online oldalán. 

Az éjszakai Holdfényfürdőzés az egyik legnépszerűbb esemény HévízenForrás: Shutterstock/Andras_Csontos

Régebben állítólag rendszeresen tartottak éjszakai fürdőzéseket Hévízen, ám ezek valahogy kikoptak a gyakorlatból, és egészen 2021-ig nem tartottak ilyen programokat. Hosszú kihagyás után az első éjszakai fürdőzést 2021 szeptemberében tartották, amely azóta Holdfényfürdő néven vált ismertté.

A Holdfényfürdő koncepciója az, hogy a vendégeket nem pusztán hosszabb nyitvatartási idővel várják, hanem zenés programmal és ételkülönlegességekkel is készülnek a szervezők. A nagy sikerre való tekintettel a Holdfényfürdőt évente két alkalommal rendezik meg, az elsőt idén május 19-én tartották. 

Az őszi Holdfényfürdő jövő pénteken 19 órakor kezdődik, és egészen 22:30-ig várják a vendégeket welcome drinkkel, ételkülönlegességekkel, koktélokkal, valamint a 90-es és a 2000-es évek legnagyobb slágereivel. A belépőjegy elővételben szeptember 14-ig 6000 forintba, a rendezvény napján a helyszínen 6500 forintba kerül. Az éjszakai fürdőzésen csak 16 év felettiek vehetnek részt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek