Éjszakai fürdőzés és strandpartik lesznek hétvégén ezekben a hazai fürdőkben

Elindult a nagy nyári strandi roadshow és több helyen is éjszakai fürdőzéssel várják a látogatókat ezen a héten a hazai termálfürdőkben. A Termalonline most összegyűjtötte a legjobb hétvégi fürdős programokat. 

Éjszakai fürdőzés a debreceni AquaticumbanForrás: Facebook/Aquaticum Debrecen SPA/ TRI LITE FOTO/Fejes Marton

A Beremendi Strandfürdőben most szombaton zenés éjszakai fürdőzés lesz, amelyre a belépőjegy mindössze 500 forintba kerül. A Bogácsi Gyógyfürdőbe július 2-án látogat a Czanik Balázs-féle strandi roadshow, ahol nyereményjátékokkal, szörpkóstolással és frissítő edzéssel várják a vendégeket.

Színes, zenés éjszakai fürdőzésForrás: Facebook/Aquaticum Debrecen SPA

Debrecenben az Aquaticum Strandfürdőben július 1-jén, szombaton éjszakai fürdőzés lesz, a zenés program 19 órától éjfélig fog tartani. A Miskolctapolca Barlangfürdőben is éjszakai fürdőzést rendeznek most szombaton, az este folyamán pedig 3 tematikus szaunaszeánszot is tartanak. 

A Mórahalmi Gyógyfürdőben július 2-án, vasárnap fergeteges strandparty veszi kezdetét, zenékkel, koktélokkal, játékokkal és értékes nyereményekkel.  A Nagykátai Gyógy-és Strandfürdőben az idei strandszezon első éjszakai fürdőzését most szombaton tartják, amely 20 órakor kezdődik és egészen éjfélig tart.

Tematikus szaunaszeánszok RáckevénForrás: Facebook/Aqua Land Termál-, és Élményfürdő Ráckeve

A Ráckeve Aqua Land Termálfürdőben pénteken és szombaton este is fürdős mozizás lesz, melyeket a tematikus szaunaszeánszok teszik emlékezetessé. Tiszakécskén a Barack Gyógy-és Élményfürdőben ezen a hétvégén Kölyök Fesztivált tartanak, ahol strandfoci bajnokság, bábszínház, tűzoltóautók és az Alma együttes koncertje várja a kicsiket és nagyokat. 

A Túrkeve Termálfürdőben július elsején, szombaton éjszakai fürdőzés lesz, a kinti gyógymedence 23 óráig, az élménymedence éjfélig lesz nyitva. Városnaményben a Szilva Termálfürdőben pedig 20:30-tól kezdődik az éjszakai fürdőzés, és egészen 0:30-ig tart majd. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek