Három közkedvelt vidéki termálstrand nyit újra ezen a héten

A pünkösdi hosszú hétvégén már számos termálstrand megnyitotta kapuit, ezen a héten pedig három közkedvelt vidéki, kedvező jegyárakat kínáló strandfürdő várja újra a látogatóit – adta hírül a Termal Online. 

Június 3-án, szombaton nyit újra a Veszprém vármegyei Tapolcai Strandfürdő, amelyet 2016-ban újítottak fel. A nyitónapra különleges kedvezménnyel is készülnek, a belépés 18 éves korig ingyenes lesz, a 18 év felettiek pedig mindössze 1000 forintért válthatnak jegyet. A termálvizes strand várhatóan augusztus 31-ig tart nyitva, ahol csúszdamedence, melegvizes ülőmedence, úszómedence – jakuzzis és sodrófolyosó résszel –, valamint pancsoló és gyermekmedence várja a csobbanni vágyókat.

Tapolca StrandfürdőForrás: Facebook/Tapolcai Termálstrand

A mezőberényi Kálmán Fürdőt takarékossági okokból tavaly nyár végén zárták be. A fürdő idén június 1-jén, csütörtökön nyit, a felnőtt belépőjegy 1500 forintba, a diák és a nyugdíjas jegy pedig 1000 forintba kerül majd. A négymedencés fürdő minősített gyógyvízzel rendelkezik. 

A mezőberényi Kálmán fürdő minősített gyógyvízzel rendelkezikForrás: Facebook/Kálmán Fürdő

A Pest megyei Tóalmáson található Szent András Gyógyvizes strand egy év szünetet követően idén felújítva várja a fürdőző vendégeket. A fürdő ünnepélyes átadása már megtörtént, a nyitás dátumát pedig június elejére módosították. A pontos dátum attól függ, hogy mikorra tudják betölteni a nyitáshoz szükséges álláshelyeket. A felnőtt belépőjegy 2000 forintért, a diák és nyugdíjas jegy 1000 forintért váltható majd. A fürdő átállt az egész éves működésre, ami azt jelenti, hogy gyógyászati kezeléseket is bevezettek. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek