Ingyenes és kedvezményes pünkösdi fürdő belépők - Íme a lista

Bükfürdőn gyereknap alkalmából az egész hétvége tele lesz programokkal. A helyi óvodába és általános iskolásba járó gyerekek, továbbá minden büki diáknak jó hír, hogy május 28-án 100 forintért válthatnak fürdőbelépőt. Ráadásul május 27-én 16 órától az InciFinci cirkusz, május 28-án 14 órától pedig Paprika Jancsi bábszínháza, valamint a csepregi fúvósok lépnek fel a fürdőben.

Bükfürdő Gyógy-, és ÉlménycentrumForrás: ©Csepregi Tibor / Facebook.com

A Balmazújvárosban található Kamilla Gyógyfürdő is készül a hétvégére. Május 28-án szaunaprogramokkal egybekötött éjszakai fürdőzés lesz. Aki csak a 20 órától éjjel fél 1-ig tartó programokra érkezne, annak a fürdőbelépő 2500 forint (diákoknak és nyugdíjasoknak 2000 forint), de aki a szaunába, illetve a szaunaszeánszokra is szeretne beülni annak a teljes jegy ára 6000 forint erre az éjszakára. 

Persze a gyerekek is jól érezhetik majd magukat a fürdőben, csak éppen napközben; a 14 év alattiak pedig ingyen léphetnek be a fürdő területére. Őket ugrálóvárral, vízi tornával és vízi vetélkedővel is várják.

Forrás: Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont / Facebook.com

Ceglédnek a mai nap, vagyis május 27. a strandszezon kezdetét jelenti, ugyanis 12 órakor a hullámmedence kivételével megnyitnak minden strandi medencét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont területén. Május 28-án pedig gyermeknap alkalmából minden 14 év alatti ingyen látogathatja a fürdőt.

Gyomaendrődön is jónak ígérkeznek a programok. A Liget Gyógyfürdő május 28-án gyermeknapi programokat tart, és a 14 év alattiakat ingyen engedi be a fürdő területére. És ez még nem minden, a belépőjegyek mellé 2-t fizet 3-at kap fagyi kupont adnak.  A fürdőben vasárnap ugrálóvár várja a gyerekeket, de kézműves foglalkozások, csillámtetoválás, hajfonás, kincskeresés és gyermekműsor is lesz.

Forrás: ligetfurdo.hu

Sztárfellépő vár ránk Igalon, az Igali Gyógyfürdőben. A délutáni zenés, szabadtéri fürdőzésre a kültéri gyógymedencénél kerül sor, május 27-én. Az eseményen Peter Smarek lép majd fel. Május 28-án, vasárnap a 10 év alattiaknak ingyenes fürdőzhetnek, és várja majd őket ugrálóvár, trambulin, játszóház, arcfestés, és kézműves foglalkozások is.

Komáromban, a Brigetio Gyógyfürdőben is megünneplik a gyereknapot. A 14 év alattiaknak itt is ingyenes lesz a belépés a strandra május 28-án, a felnőtt kísérőjük pedig 50 százalékos árengedménnyel válthat belépőt. Az ünnepelteket bábszínházzal, játszóházzal és kézműves foglalkozásokkal várják a szervezők, és az új játékokkal kibővült játszóteret is ki lehet majd próbálni.

Forrás: Brigetio Gyógyfürdő / Facebook.com

Miután sétáltunk egyet Miskolcon, vagy ejtőztünk egyet a parkban Miskolctapolcán (reméljük, hogy egy része már járható, és nem dolgoznak benne munkagépek - a szerk), sétáljunk be a Miskolctapolca Barlangfürdőbe és élvezzük ki a kedvezményeket és programokat. Május 27-én, 18 és 22 óra között éjszakai fürdőzés lesz a különleges fürdőben. Az este folyamán pedig 3 tematikus szaunafelöntésen is részt vehetnek a vendégek. Az esti fürdőbelépő 4100 forintba, a szaunaestre is érvényes jegy pedig 5650 forintba kerül. 

A pünkösdi programlista többi fürdőjét a TermalOnline.hu oldalon találjátok. Jó csobbanást kívánunk!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek