Jó hír: Több mint fél év után kinyitnak a miskolci szabadtéri fürdők is

A pünkösdi hétvégén újra kinyitnak Miskolc szabadtéri fürdői, amelyeket októberben az energiaválság, a magas gáz- és villamos áram árak, valamint a növekvő infláció miatt a Miskolci Fürdők Kft. kénytelen volt bezárni - közölte az MTI-vel a vármegyeszékhely önkormányzata.

Az Ellipsum Miskolctapolca is várja a fürdőzőketForrás: Ellipsum Miskolctapolca/Facebook

Május 27-én megnyithatja kapuit a Selyemréti Strandfürdő és a miskolctapolcai szabadtéri strand is. A fürdők minden kültéri medencéje üzemelni fog, és a pünkösdi hétvégére gyerekprogramokkal is készülnek majd a szervezők, írja az MTI.

A Selyemréti Strandfürdő reggel hat órától este nyolc óráig, a miskolctapolcai Elipsum Élmény- és Strandfürdő pedig délelőtt kilenc órától este hat óráig várja a fürdőzni vágyókat. Az Elipsum élményfürdő része "az elvégzett garanciális munkák visszaellenőrzése miatt továbbra is zárva tart", a wellness szolgáltatások pedig csak a Miskolctapolcai Barlangfürdőben vehetők igénybe - írták.
A szabadtéri strandokon a bezárás előtt megvásárolt és fel nem használt bérletek lejárati ideje a zárva tartás időtartamával automatikusan meghosszabbodik - közölte a miskolci önkormányzat. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek