Ez az alföldi fürdő ingyen várja a strandolókat május 1-jén

Április 29-én újra megnyitja kapuit a Sárrét Kincse Gyógy- és Strandfürdő Püspökladányban. Miután felújították a fürdő I. számú termálkútját, felkészültek arra is, hogy a szabadtéri részébe is érkezhessenek strandolók. Ami pedig még örömtelibb hír: május elsején a belépés díjtalan lesz - írja a termalonline.hu. 

Sárrét Kincse Püspökladányi Gyógy- és StrandfürdőForrás: Sárrét Kincse Püspökladányi Gyógy- és Strandfürdő/Facebook

A fürdő közösségi oldalán azt írják, megváltozott nyitvatartással, mindennap 8-tól 19 óráig várják a fürdőzni vágyó vendégeket a Hajdúszoboszlótól mintegy 26 km-re található város fürdőjében, ahol kalcium-magnézium, hidrogénkarbonátos, jódos-brómos gyógyvíz tör elő.

A jellegzetes aranybarna gyógyvíz többek között izületi problémák, izületi- és gerincelváltozások, csonttörések utókezelések, izom- és idegfájdalmak, valamint nőgyógyászati gyulladások esetén lehet hatékony. 

Tornát és versenyeket is lehet végezni a gyógyító medencébenForrás: Sárrét Kincse Püspökladányi Gyógy- és Strandfürdő/Facebook

A családias, fás és ligetes környezetben a nyugodt felfrissülés és az aktív pihenés egyszerre lehetséges. A püspökladányi strand tanmedencével, gyermekmedencével, úszómedencével és szabadtéri gyógymedencékkel várja vendégeit.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek