Anyák napi akciókkal készülnek a fürdők országszerte

Május első vasárnapja az édesanyáké, akik igazán megérdemlik a kényeztetést. Ha nem csak egy szál virággal, de egy különleges programmal is szeretnéd meglepni anyukádat, akkor jó tudni, hogy a fürdők országszerte anyák napi akciókat hirdetnek.

Éjszakai fürdőzéssel vár a Miskolctapolcai BarlangfürdőForrás: Miskolctapolca Barlangfürdő és Aquaterápia/Facebook

Május 7-én kedvezményes páros belépőjegyekre számíthatunk Budapesten a Csillaghegyi, a Dandár, a Lukács, a Palatinus, a Paskál és a Pesterzsébeti fürdőkben is, ahol közösen tölthetünk el egy wellness-napot.

Az akció keretében a Csillaghegyi strandon például a szokásos 5300 forint helyett csak 3975 forintot kell fizetnünk fejenként, a Dandárba pedig 3500 forint helyett csak 2625-ot.

De olcsóbb jegyárakra számíthatunk a szokásosnál Balmazújvároson, ahol anyák napi masszázsbérlet akciót is hirdetnek, Bükfürdőn pedig az ünnepi ajánlat páros aromamasszázst, két forró italt és sütit is tartalmaz. Csongrádon anyák napi szaunafeltöltések lesznek, Karcagon és a Miskolctapolcai Barlangfürdőben pedig éjszakai fürdőzéssel várják a gyermekeikkel érkező édesanyákat, írja a Termál Online.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek