Újranyithat két miskolci strandfürdő

Újabb jó hír a fürdőzőknek, hogy hamarosan újranyithat a miskolci Selyemréti Strandfürdő, valamint a Miskolctapolcán található strand – adta hírül a Termal Online. 

Mindkét fürdőt tavaly októberben zárták be. A miskolctapolcai Ellipsum Élményfürdőt, valamint annak strandját október 3-án zárták be, október 10-én pedig a Miskolctapolca Barlangfürdő és a Selyemréti Strandfürdő is felfüggesztette működését. A Barlangfürdő azóta újranyitott és töretlenül üzemel. 

Ellipsum MiskolctapolcaForrás: Ellipsum Miskolctapolca/Facebook

Veres Pál, Miskolc polgármestere arról számolt be közösségi oldalán, hogy az idei strandszezon közeledtével a Selyemréti és a Tapolcai Strandfürdő sem maradhat zárva, és folyamatosan azon dolgoznak, hogy mihamarabb újranyithassanak. 

Hozzátette, hogy találkozott a Városháza, a Miskolci Fürdők Kft. és a Miskolc Holding Zrt. szakembereivel, és arra kérte őket, hogy vizsgálják meg mikor nyithatnak ki a strandfürdők. "Tudjuk, hogy milyen fontos a miskolciaknak és a miskolc turisztikai, vendéglátós vállalkozásoknak a selyemréti és a tapolcai strand, éppen ezért azon dolgozunk, hogy minden nehézség ellenére mihamarabb újra birtokba vehessék a fürdőzők valamennyi medencét. Azt kértem a szakemberektől, hogy tegyenek meg mindent a mihamarabbi újranyitás érdekében, hiszen ez a miskolciak érdeke."  – írja a polgármester.

Selyemréti StrandfürdőForrás: Facebook/Selyemréti Strandfürdő/parkfilm.hu/Tomazo.Hu

A polgármester bejegyzésében most kifejezetten a strandfürdőkre helyezte a hangsúlyt, tehát az Ellipsum Élményfürdő fedett részének újranyitásáról egyelőre nincs szó. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek