Újabb két hazai fürdő nyitja ki kapuit áprilisban

A mezőkövesdi Zsóry Gyógyfürdő igazán jó hírt közölt a napokban: április 6-án újra megnyitják az épületben található fedett élményfürdőt és uszodát. Ezt a fürdőrészleget tavaly októberben zárták be a drasztikusan megnőtt energiaárak miatt. 

Zsóry Gyógy- és StrandfürdőForrás: facebook.com / Zsóry Gyógy- és Strandfürdő

Az áprilisi nyitásnak örülhetnek majd a kisgyerekes családok és a pihenni vágyó fürdőzők is, mert a kedvelt részlegben, kiegészítő jegy ellenében újra haszálhatók lesznek a pezsgőágyak, a hidromasszázs fülkék, a csésze alakú pezsgőmedence, a nyakzuhatagok, a sodrófolyosó, a hullámmedence és három csúszda is.

A napokban sok hasonlóan kedvező hír érkezett: Április 1-jén nyit a Sárvár közelében lévő Borgátai Termálfürdő, valamint a Dunaföldvári Gyógyfürdő is. A Jásszentandrás Termálfürdő és kemping pedig április 7-én tárja ki a kapuit újra.

Sárkány Wellness és Gyógyfürdő NyírbátorForrás: Sárkány Wellness és Gyógyfürdő Nyírbátor/Facebook

Az újranyitások sorát pedig a nyírbátori Sárkány Wellness és Gyógyfürdő folytatja. A komplexumot 2023 január elején bezárták, de azért a szolgáltatásait nem szüntette meg teljesen. "Továbbra is megtartották az orvosi rendeléseket, illetve elérhetők maradtak a fürdőgyógyászati kezelések. Ezen felül a helyi sportegyesületek használhatták a fürdő úszómedencéjét" - írták a Termalonline.hu oldalon.

A bezárás ideje alatt azonban folytak a felújítási és karbantartási munkák is, így a komplexum ünnepélyesen bejelentette, hogy április 6-án újranyitja a kempinget és az apartmanokat, egy nappal később pedig a fürdő is látogatható lesz már.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek