Videó: Ilyen élmény végigsiklani az ország egyik legnagyobb, új beltéri vízicsúszdáján

Befejeződött a bükfürdői Greenfield Hotel megújulása: immár teljesen birtokba vehetik a szállodát a vendégek, és kipróbálhatják Nyugat-Magyarország legnagyobb, közel 74 méter hosszú szállodai vízicsúszdáját is, aminek az indulási és érkezési helye is az épületen belül van, így egész évben használható.

Itt landolhatunk az izgalmas csúszás utánForrás: Greenfield Hotel sajtófotó

A négycsillagos hotel kínálata többek között spa mozival, napozószobával és játékszimulátorokkal bővült, de egy golfkomplexum és a 3500 négyzetméteres wellnessrészleg is várja a vendégeket. Ebben az óriási wellnessrészlegében található egy 20 méteres úszómedence, egy külső és két belső élménymedence, babapancsoló és két termálvizes medence.

A legújabb attrakció pedig az a 10 méteres toronyból induló, 73,6 méter hosszú csúszda, amit jelenleg Nyugat-Magyarország legnagyobb vízicsúszdájának tekinteken. 

„Ez az új vízi élményelem egyedülállónak számít a régióban, hiszen ekkora csúszdával egyik környékbeli hotel sem rendelkezik" – nyilatkozta Póczik-Zelenák Enikő, a Greenfield Hotel spa managere a sajtóközleményben.

A fenti videóban is látható csúszda a szakoldalak szerint egy testcsúszda, ami a vízi csúszdák klasszikusa. A hotel csúszdája végig zárt, cső alakú, gyors és kifejezetten hosszú csúszásélményt igér, valamint medencébe csobbanó. Vannak egészen sötét és fényeffekt csíkokkal színesített részei, amik még menőbbé teszik az élményt. Ezt még mi is kipróbálnánk annak ellenére, hogy inkább a relaxációs medencéket szeretjük.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek