Újabb hazai gyógy-és élményfürdők nyitnak meg februárban

Karbantartási szünet után tegnap ismét megnyitott a Miskolctapolca Barlangfürdő. Jövő héten a közkedvelt nyíregyházi Aquarius Élményfürdő, február 10-én pedig a Csongrádi Gyógyfürdő is újra megnyitja kapuit a látogatók előtt – olvasható a Termal Online oldalán. 

Jövő héttől újra csobbanhatunk a nyíregyházi Aquarius ÉlményfürdőbenForrás: Facebook/Aquarius Nyíregyháza

A nyíregyházi Aquarius Élményfürdőben január 9-én kezdődtek el a szükséges karbantartási munkálatok, ebbe beleértve a gépészeti rendszerek fertőtlenítését, a burkolatok javítását, valamint a finn szauna felújítását. A fürdő esetében eddig nem volt biztos az újranyitás dátuma, amennyiben az energiaárak nagyon kedvezőtlenül alakultak volna, a létesítmény csak március végén nyitott volna ki.

A helyzet szerencsére jól alakult, a város polgármesterének közlése szerint, az Aquarius Élmányfürdő február 3-án, az az jövő hét pénteken reggel 9-től újra a megszokott rend szerint várja a fürdőzőket. 

A leállás elsősorban a fürdőrészleget érintette. Az Aquarius gyógyászatán csak rövid üzemszünet volt, ami azt jelenti, hogy a kezelések itt jelenleg is elérhetőek. Február 10-én pedig egy másik közkedvelt fürdő, a megszépült Csongrádi Gyógyfürdő nyitja meg kapuit. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek