Hurrá, újranyit az ország egyik kedvenc fürdője!

Az év elején beszámoltunk róla, hogy a szokásos éves karbantartás miatt átmenetileg bezárja kapuit a Miskolctapolca Barlangfürdő. Egy ideig bizonytalan volt, hogy a munkálatok befejezése után mi lesz a fürdő sorsa, az energiaválság közepette sikerül-e újranyitni a fürdőt, de a múlt héten eldőlt, hogy január 26-tól, vagyis a mai naptól újra látogatható a létesítmény.

A fürdő a megszokott szolgáltatásokkal és nyitvatartással várja újra vendégeitForrás: Shutterstock/Copyright (c) 2021 AlexanderLipko/Shutterstock

A Miskolctapolca Barlangfürdőben január 9-én kezdődött el az év elején szokásos karbantartás. Január 19-én Miskolc polgármesteri hivatala bejelentette, hogy energetikai fejlesztések révén kívánják hosszú távon is biztosíthatani a fürdő gazdaságos működését. Az Aquaterápia részleg már a hét elején megnyitotta kapuit, a fürdő pedig a mai naptól újra a megszokott rend szerint üzemel. 

A következő hétvégére pedig már egy programmal is készülnek, február 4-én szombaton ugyanis farsangi éjszakai fürdőzést rendeznek 18 és 22 óra között.

Az éjszakai fürdőbelépő 4100 forintba, a szaunaszeánszokra is érvényes belépőjegy pedig 5650 forintba kerül. A fürdő minden nap 9 és 18 óra, a gyógyászati részleg hétköznap 8 és 17 óra, hétvégén pedig 9 és 17 óra között tart nyitva. A felnőtt fürdőbelépő ára 6850 forint, diákoknak és nyugdíjasoknak 5050 forint. 

Szaunaszeánsz a Miskolctapolca BarlangfürdőbenForrás: Barlangfürdő

Az újranyitás a város több fürdőjét nem érinti, azaz a miskolctapolcai Ellipsum Élményfürdő és a miskolci Selyemréti Strandfürdő továbbra is zárva tart. A Kemény Dénes Sportuszoda továbbra is üzemel, írja a Termal Online.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek