Újabb hazai gyógyfürdők zárnak be jövő héttől

Jövő hétfőtől, vagyis január 9-től kezdődően öt héten át zárva lesz a Csongrádi Gyógyfürdő, de a nyíregyházi Aquarius Élményfürdő és a Miskolctapolca Barlangfürdőben is karbantartási leállás kezdődik – adta hírül a Termál Online. 

Éjszakai fürdőzés a Csongrádi GyógyfürdőbenForrás: Facebook/Csongrádi Gyógyfürdő és Uszoda

Érdemes lesz tehát kihasználni még ezt a hétvégét a fürdők felkeresésére, mivel a Csongrádi Gyógyfürdő január 9-től kezdődően február 10-ig, közel öt héten át nem fogad vendégeket. Az érvényes bérletek a zárvatartás idejével automatikus meghosszabításra kerülnek.

A megye egyik legjobb ár-érték arányú fürdője minősített gyógyvízzel rendelkezik, a fedett részlegben tanmedence, wellness- és gyógymedence, valamint merülőmedence működik, kültéren pedig úszómedence és élménymedence található.

Aquarius NyíregyházaForrás: Facebook/Aquarius Nyíregyháza

Nem ez volt az egyetlen hasonló bejelentés a napokban, hiszen a nyíregyházi Aquarius Élményfürdő szintén bezár karbantartási és részleges felújítási munkák miatt. Ha minden jól megy, a fürdő február 3-án, legrosszabb esetben március végén nyit ki újra.

Hamarosan a Miskolctapolca Barlangfürdőben is karbantartási leállás kezdődik. 2023 első napján még kinyitott a Tiszaörsi Termálfürdő, de ettől a héttől kezdve átmenetileg zárva tartanak, a szegedi Anna Fürdő pedig március 3-ig szintén zárva lesz, de a gyógyászati részlegük ebben az időszakban is üzemel.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek