Júniusra készülhet el az ország legújabb vízi élményparkja

Várhatóan idén júniusban adják át a legújabb hazai vízi élményparkot Győrben, ami egyértelműen a 2023-as év legnagyobb dobása lesz – olvasható a Termál Online oldalán.

RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő GyőrForrás: Facebook/RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő Győr

Az elmúlt néhány évben majdnem minden évre jutottak nagyobb fürdős újdonságok. Ezek közé tartozott többek között a 2020-ban átadott debreceni Aquaticum, vagy a 2021-ben megnyitott miskolctapolcai Ellipsum Élményfürdő is. Az idei évben pedig a győri fürdőkomplexum átadása ígérkezik a legjelentősebb hazai fürdőfejlesztésnek. 

Az eddigi Rába Quelle fürdő mellé egy hatalmas vízi élményparkot építenek, ahol a fő attrakciónak a szódásszifon-alakú csúszdatorony számít majd, de emellett megújul a fedett fürdő is. A győri beruházás 2021 elején vette kezdetét, tavaly szeptemberben pedig elkészült a vízi élménypark legmagasabb pontja.

Az akkori ünnepségen az is elhangzott, hogy tartható lesz a korábbi ütemterv, ami azt jelenti, hogy 2023 nyarára átadják az új fürdőt. A komplexum új nevet is kap, a korábbi Rába Quelle helyett az RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő elnevezést fogják használni. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek