Figyelem! Pár napra bezár az ország egyik legismertebb élményfürdője

Minden évben, a karácsony előtti hetekben szokták végrehajtani az éves karbantartási leállást a Hungarospa fürdőkomplexumhoz tartozó Aqua-Palace élményfürdőben. Ez idén sincsen másként, de 5 napig így is el fog tartani a leállást. Az élményfürdő december 12-től 16-ig tart zárva.

Az Aqua Palace Gangesz termeForrás: Hungarospa.hu/galéria

A karbantartási leállást követően teljes gőzzel üzemel majd az élményfürdő. A napot 10 órakor lehet kezdeni a medencékben, egészen este 20 óráig, beleértve ebbe az év végi ünnepi, iskolaszüneti időszakot is. Egyedül az ünnepi zárásokra kell majd odafigyelni. A fürdők mindegyike 16 órakor zár majd december 24-én, december 31-én pedig 18 órakor.

Szilveszterkor azért zárnak be korábban, mert már az esti, 20 órakor kezdődő fürdőbulira készülnek. A parti hajnali 4 óráig tart majd. A programon élőzenével, lézershow-val, habpartyval várják az érdeklődőket. A belépőjegyek elővételben már megvásárolhatók.

A legutóbbi hírek szerint a Hungarospa működését az energiaválság nem veszélyezteti. A gyógyfürdőben a forró termálvíz segítségével fűtenek, az Aqua-Palace élményfürdő fűtését pedig egy gázmotoros erőmű segítségével oldják meg – olvasható a Termalonline.hu oldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek