Újabb gyógyfürdő zár be decembertől

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a megemelkedett energiaköltségek miatt sorra zárnak be a hazai gyógyfürdők, ezúttal a Dunaföldvári Gyógyfürdő sorsáról döntöttek – olvasható a Termal Online oldalán. 

A Dunaföldvári Strand- és Gyógyfürdő december 15-től már nem fogad vendégeketForrás: Facebook/Dunaföldvári Strand- és Gyógyfürdő

A Tolna megyei Dunaföldváron a város-képviselő testülete a héten döntöttek a létesítmény ideiglenes bezárásáról. A Dunaföldvári Dunaparti Idegenforgalmi Kft.(DDI)Felügyelő Bizottsági ülésén úgy határoztak, hogy a Gyógy-és Strandfürdő és Kemping 2022.december 15-től már ne fogadjon vendégeket és 2023.január 1-től 2023. március 31-ig zárjon be. Az újranyitásra a felkészülést 2023. március 15-től kezdenék meg. A gyógyfürdő bezárásáról az ATV híradója is beszámolt.

Az előterjesztés szerint a DDI-nél jelenleg 9 fő foglalkoztatása történik, a strand és kemping ideiglenes bezárása esetén a létszámot 6 fővel csökkenteni szükséges azzal, hogy az alapvető infrastruktúra működésének megőrzése érdekében 3 főt biztosítani kell. A kempingben marad 1 fő, aki a takarítási munkálatokat is végzi. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek