Videó: Luxus wellness hajó cirkál a tengeren, amelynek vízesés is van a fürdőjében

A Norwegian Cruise Line (NCL) elindította a Norwegian Primát, az elsőt a 6 új hajója közül, amelynek további tagjai 2027-ig csatlakoznak a flottához. A 294 méter hosszú, 20 fedélzet magas hajó jelentős wellness-élményeket ígér a tengeren is. Nézzetek körül egy kicsit a hajón!

Míg az NCL korábban is kínált a vendégeknek gyógyfürdő-szolgáltatást, ezen a hajón található az első olyan spa, amely lehetővé teszi a vendégek számára, hogy hideg és meleg kezeléseken vegyenek részt. A hajót többek között Katy Perry énekesnő szentelte fel. A 3100 utas befogadóképességű hajón található az első faszenes spa és egy kétszintes vízesés is, amely a relaxációs medencék mellett zuhan alá. Az összekapcsolt termáltérben könnyen megközelíthető három különböző hőmérsékletű szauna – finn, szén- és infraszauna , de sókamra, gőzfürdő, jégkamra és élményzuhanyok is várják a vendégeket.

A Norwegian Prima lenyűgöző fürdőjeForrás: ncl.com

Ez a fürdő a legnagyobb a tengeren, amely a többi hajójéhoz képest más szinten van" – mondta Sarah Jane Singaram, a Mandara Spa fürdőmenedzsere.

A Prima új kezelései közé tartozik az Ocean Spa Wave Massage (a vendégek egy vízzel teli párnán pihenhetnek, amelyen tengeri növények és tengeri algák meleg pakolása van, hogy oldja a test feszültségét) és a Musclease Aroma Spa Ocean Wrap. Ez utóbbi pedig a fenyő és a rozmaring illóolajainak keveréke, amely az ízületi gyulladás, az izomgörcsök és a fáradtság enyhítésére szolgál.
A Mandara Spa napijegy ára 99 USD (kb. 40 ezer forint), a hétnapos bérlet pedig 339 USD (kb. 140 ezer forint).

Több, végtelenített medence is található a hajón, a belsejében pedig fantasztikus spa-részleg lett kialakítvaForrás: https://www.ncl.com/

Szeptember 3-tól a Norwegian Prima Észak-Európában, Hollandiából, Dániából és Angliából, majd októberben és novemberben karibi körutakat kínál New York Cityből, Galvestonból, Texasból és Miamiból. 2023-tól a floridai Port Canaveral kikötőből fog útra kelni – írja a spabusiness.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek