Ünnepi csobbanás: Izgalmas fürdős programok lesznek az augusztus 20-i hétvégén

Rengeteg zenés program, sztárfellépők, és több helyen éjszakai fürdőzés színesíti az augusztus 20-i hétvégét. Az egész napos programok mellett szaunaestek, tűzzsonglőr show, és habparty is lesz.

Éjszakai fürdőzések lesznek országszerteForrás: Shutterstock/Michael Vano

Az alábbi fürdők változatos és élvezetes programokkal várják a vendégeket az ünnepi hétvégén:

Igal: Augusztus 19. és 21. között ünnepli a gyógyfürdő megnyitásának 60. évfordulóját. Péntek délután Forever Duo, Korda György és Balázs Klári lépnek fel, szombaton pedig retro disco-t tartanak, ahol a sztárvendégek Kovács Kati és Weisz Viktor lesznek. Augusztus 20-án szombaton a fürdő este 22 óráig tart nyitva, vasárnap pedig gyerekprogramok, bábszínház és Szabó Ádám szórakoztatja a vendégeket.

Az Igali Gyógyfürdőben sztárvendégek szórakoztatják a fürdőzőketForrás: Facebook/Igal Gyógyfürdő

Kiskunmajsa: Augusztus 20-án fergeteges Summer Party lesz a Jonathermál fürdőben. A zenékről és a jó hangulatról egész nap DJ SeniorFish gondoskodik. 

Tápiószentmárton: A Pest megyei termálstrandon már délelőtt 10 órától szórakoztató programokkal, vízitornával és táncbemutatókkal várják a vendégeket, délután Sipos F.Tamás, Didi'Lamour és az Audio Ride zenekar lépnek fel. Este strand diszkó várja a bulizókat, 21:30-kor pedig ünnepi tűzijátékot is rendeznek. A fürdő augusztus 20-án éjfélig tart nyitva. 

Sárvár: A Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdőben augusztus 20-án éjszakai fürdőzést rendeznek. A fürdő ezen a napon éjjel 1 óráig tart nyitva, esti belépőjegy 18:00-tól váltható 2900 forintért.

Hajdúnánáson habparty is leszForrás: Shutterstock/FamStudio

Nagykáta: Augusztus 19-én nyárzáró éjszakai fürdőzés lesz a Nagykátai Gyógy-és Strandfürdőben. A zenés programok 19:30-tól kezdődnek, és éjfélig tartanak. A belépőjegy 1500 forintba kerül.

Mezőkövesd: A Zsóry Gyógy-és Strandfürdőben augusztus 20-án lesz a Czanik Balázs nyári roadshow utolsó állomása. A fürdőzőket közös edzéssel, ügyességi vetélkedőkkel, nyereményjátékkal és életmód tanácsadással várják. A nagy melegben frissítőnek Pölöskei szörpöket is kínálnak. 

Hajdúnánás: A Hajdúnánási Gyógyfürdőben augusztus 19-én éjszakai fürdőzést rendeznek. A zenéket egész este DJ pörgeti, a hangulatot habparty fokozza. Az éjszakai belépőjegy 2300 forintba kerül. 

A Ceglédi Gyógyfürdőben is lesz éjszakai fürdőpartyForrás: Facebook/Cegléd Gyógyfürdő

Eger: Fergeteges retro beach partyt rendeznek augusztus 20-án 14:00 és 18:00 között az Egri Termálfürdőben. A hangulatfelelős DJ Deka lesz. 

Debrecen: Éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket augusztus 20-án az Aquaticum Strandfürdőben is. A medencék éjfélig lesznek nyitva, 19:00-től DJ Maci zenél, 21:30-tól pedig tűzzsonglőr show is lesz.

Cegléd: A Ceglédi Gyógyfürdőben a jól megszokott szombati éjszakai fürdőzést szaunaesttel színesítik. Lesz sörös-mézes kenegetés, sós radírozás és frissítő dinnyetál is. A belépőjegy 3000 Forintba kerül.

Bükfürdő: A Bükfürdő Thermal és Spa megnyitásának 60. évfordulója alkalmából péntektől vasárnap estig szórakoztató programokkal várják a látogatókat. Péntek délután fellép a Marching Jazz Band, Dévényi Tibi bácsi, és a Kállay Saunders Band, 18 órától pedig éjszakai fürdőzés lesz. Szombaton bűvészshow és a Váradi trió szórakoztatja a fürdőzőket, vasárnap este Bereczki Zoltán lép fel.

Forrás: Termál Online

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek