Celldömölktől Makóig, fürdős programok tömegét rendezik meg zenei élményekkel

A hétvégén, július 23-án és 24-én - már csak a hőség miatt is - több olyan fürdős program lesz országszerte, ahol tiszteletüket teszik kedvelt hazai zenekarok és énekesek, de éjszakai fürdőzésekből és strand roadshow-kból sem lesz hiány - írták a Termalonline.hu oldalán.

Forrás: Brigetio Gyógyfürdő / Facebook.com

Celldömölkön már már megkezdődött a motoros piknik, valamint a kutyás agility és streetfighter bemutató a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő területén, de még bőven lehet csatlakozni a nap folyamán. Ugyanitt fáklyás éjszakai fürdőzést tartanak 20 órától egészen éjfélig.

Debrecenben az Aquaticum Strandfürdő a gyerekeknek kedvez szombaton és vasárnap. Az animátorok két pancsolás közben csillámos test- és arcfestéssel, valamint kézműves foglalkozásokkal várják őket, természetesen az árnyékban.

Igalon július 23-án, szombaton Tök jó Nap lesz az Igali Gyógyfürdőben. Ezen a napon tökös ételek bemutatójával, kóstolójával várják a vendégeket, akik ezen felül ingyenes egészségügyi szűréseken is részt vehetnek. 15:30-kor sztárvendég is érkezik a fürdőbe.

A komáromi Brigetio Gyógyfürdőbe a Czanik Balázs-féle Strand Roadshow látogat el július 24-én. A személyi edző 10 órától kezdődően ügyességi játékokkal, közös edzéssel, vetélkedővel, nyereményjátékkal, életmód tanácsadással várja a fürdőzőket, de lesz szörpkóstolás is.

Magyarhertelenden szintén július 24-én, vasárnap lesznek programok a Hertelendi Termálfürdőben, illetve annak színpadán, ahol Gájer Bálint ad koncertet.

Makón is tartanak fürdőfesztivált július 23-án és 24-én a Hagymatikum fürdőben. Szombat délután gyerekműsor lesz, majd fellép a Unique és Kozma Orsi is, vasárnap pedig Pál Dénes lesz a fürdő zenei vendége.

Mezőkövesden, a Zsóry Napok alkalmából szombaton, azaz július 23-án többen is fellépnek 14 órától kezdődően: Peter Srámek, ABBA System, Soltész Rezső és a Desperado. A szombati programok a normál fürdőbelépővel látogathatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek