Akár hajnali 2-ig is fürdőzhetünk a Strandok Éjszakáján

Éjszakai fürdőzés, vízi mozi, stand-up comedy a medencéből és habparty - ehhez hasonló izgalmas programokkal készülnek a magyarországi strandok az idei nyár legforróbb éjszakájára. Július 30-án hűsítő programokkal várják az éjszakai fürdőzés szerelmeseit hazánk több mint 40 fürdőjében az ország minden részén - olvasható a szervezők közleményében.

Kecskeméti fürdő, strandok éjszakájaForrás: Kecskemetifurdo.hu

A Magyar Fürdőszövetség által meghirdetett rendezvényen az éjszakai fürdőzést az említett programokon túl tűzzsonglőrök, szaunaprogramok, zumbashow, koncertek és DJ-k fellépése egészíti ki Berettyóújfalutól Sárvárig, Körmendtől Gyuláig. Több fürdő kedvezményes belépővel és hosszabb nyitvatartással fogadja a fürdőzni és bulizni vágyókat.

Az idén 30 éves Magyar Fürdőszövetség kiemelten kéri a vendégeket, hogy csak egészségesen és fokozott odafigyeléssel vegyenek részt az országos programsorozat rendezvényein.

De aki ezt tiszteletben betartja, akár hajnal kettőig is gyönyörködhet a csillagos égben a termálmedencében üldögélve.

A csatlakozó fürdőkről és a programokról a www.furdoszovetseg.hu weboldalon és a szövetség hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj Velünk Facebook-oldalon találtok bővebb információt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek