Egy napon született Budapesttel? Kedvezményt kap a fürdőkbe

Ingyenes épületbejárásokkal és kedvezményes jegyekkel várja néhány budapesti fürdő a főváros születésnapján, tudtuk meg a Budapest Gyógyfürdői szerkesztőségünkbe jutattott közleményéből.

A legszebb fürdőnk jelenleg zárva tartForrás: Széchenyi Thermal Bath/Facebook

Talán keves tudják, de a fővárs november 17-én ünnepli a születésnapját. Ez volt az a nap, ugyanis, amelyiken 148 évvel ezelőtt, 1873-ban Pest, Buda és Óbuda egyesült. Ezen a napon Budapesten számos pontján különböző akciók, programok kerülnek megszervezésre. Néhány napja írtunk például a BTM Vármúzeum november 20-i egész napos programjáról, vagy a már eltelt Zene éjszakájáról.

A fürdők is programokkal készülnek a jeles napra: november 17-én ingyenes épületlátogatásokon vehetünk részt a Széchenyi és a Gellért fürdőkben. A 17 órakor kezdődő programon megismerkedhetünk a fürdők történetével, építészetével és különleges kulisszatitkaival. A bejárásokon 25 fő vehet részt, a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kizárólag védettségi igazolvánnyal vehetünk részt a programon, jelentkezni az info.gellert@budapestspas.hu, illetve az info.szechenyi@budapestspas.hu e-mail címeken lehetséges.

Emellett azon vendégek, akik szintén november 17-én ünneplik születésnapjukat, 50% kedvezménnyel vásárolhatnak fürdőbelépőt a napon a Paskál vagy a Palatinus fürdőkben. A kedvezmény érvényesítéséhez mindössze a személyi igazolvány bemutatása szükséges.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek