Nagyszabású rendezvénnyel indul újra az élményfürdő

Szeptember 27-től karbantartási munkálatok miatt zárva tartott a miskolctapolcai Ellipsum Élményfürdő, október 16-án viszont nagyszabású rendezvénnyel indul újra, és egész napos programokkal nyitja meg az őszi szezont, olvasható az intézmény honlapján. A programok gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szólnak: villanyautós találkozó, minőségi gasztronómia fogások és a könnyed zenei dallamok egyvelege várja az érdeklődőket.

Ellipsum MiskolctapolcaForrás: Ellipsum Miskolctapolca/Facebook

Napközben a fürdő előtti sétányon az ízletes falatokról az Ell' Bistro és Ell' Café, míg a gyermekek igényeiről a Macifröccs falatozó gondoskodik. A minőségi italokat a Bestillo Pálinkaház, a Gallay Kézműves Pince és a Fekete és Fiai Kézműves Sörfőzde hozza el nekünk. 14 és 17 óra között a társadalmi felelősségvállalás is helyet kap a rendezvényen, a Vöröskereszt szervezésében véradásra is lehetőség lesz az Ellipsum Strandfürdő Wellness részlegének fogadóterében.

A villanyautós találkozón kiállító márkakereskedéseknek és importőröknek köszönhetően az elektromos autók nem csak megtekinthetők lesznek, tesztvezetéseket is tartanak. Ráadásul az élményfürdő parkolójában található öt töltőoszlopon az autósok ingyenesen tölthetik fel a kocsikat a rendezvény közben.

A gyermekes családokat interaktív gyermekfoglalkoztatóval, családi nyereményjátékokkal és szerencsekerékkel várják, este pedig tűzzsonglőrök és fényfestés fokozzák a hangulatot. A szabadtéri rendezvények ingyenesen látogathatók.

A napot 20 órától rendhagyó - 1 óráig tartó - éjszakai fürdőzés zárja az élményfürdőben, ahol fellép Kállay Saunders András és Dj Flower is. Az éjszakai fürdőzésre külön jegy megváltása szükséges, mely a Relax csarnok négy beltéri, valamint a kültéri ülőmedence igénybevételére jogosít fel. Az Ell' Bistro Étterem is egész este nyitva tart. Az éjszakai fürdőjegy ára egységesen 4 990 Ft/fő. Bővebb információk a fürdő honlapján találhatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek