Gyógycentrummá alakítják a Lukács fürdőt

Gyógycentrummá tervezik alakítani a Lukács Fürdőt, jelentette be a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt. vezérigazgatója egy sajtótájékoztatón. Borosné Szűts Ildikó szerint a BGYH a jövőben azt tervezi, hogy a NEAK (Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő) által finanszírozott gyógyellátások legnagyobb részét a Lukács Fürdő fogja megoldani, írja az MTI.

Lukács fürdőForrás: Lukacsfurdo.hu

Emellett a Széchenyi fürdőben privát gyógyszolgáltatásokat vezetnek be Magyarország egyik piacvezető egészségügyi magánszolgáltatójával, a Doktor 24-gyel kötött megállapodás keretében. A Széchenyi Fürdőben privát ellátást tud majd biztosítani egyebek mellett azoknak a betegeknek is, akik magánegészségügyi intézményben műtétre várnak, vagy azt követően rehabilitációra van szükségük.

A BGYH Zrt. vezérigazgatója bemutatta a stratégiai célokat is: a társaság fürdőit kategóriákba sorolták, hogy a célcsoportokat megfelelően tudják kiszolgálni. Az első a történelmi fürdők kategóriája, ide tartozik a Széchenyi, a Rudas és a Gellért Fürdő. A második kategóriába került a gyógycentrummá alakítandó Lukács Fürdő. Az összes többi fürdőt pedig további három kategóriába sorolták, de ezeket a kategóriákat egyelőre nem nevesítették.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek