Idén utoljára várja holdfényfürdőzéssel a Hévizi-tó

E hét pénteken, idén először és utoljára fürdőzhetünk éjszaka a hévizi tavon. A tófürdő élő zene mellett őszi finomságokkal, koktélokkal és ajándékokkal várja a látogatókat szeptember 24-én, 19 óra és 22 óra között, írja a Hévízi Tourinform Iroda a sajtóközleményében. 

Hévízi TófürdőForrás: Mészáros Norbert/Hévizi Turisztikai Nonprofit

Ezen a napon a Tófürdő Festetics bejárata 19.00-kor újra megnyitja kapuit, hogy a tó egy kijelölt partszakaszán, kivilágított környezetben fürdőzhessünk az esti hűvösben.

A koktélokat és a finom őszi ételeket a Vitál Bár teraszán szolgálják majd fel, míg a hangulatot élőzene garantálja.

Ajánlott már előre megvásárolni a jegyet, mivel csak korlátozott számban lesznek elérhetőek. Erre már most lehetőségünk van a Festetics bejárat pénztáraiban, nyitvatartási időben. A jegy elővételben 4.500 forintba kerül, míg a helyszínen, szeptember 24-én 18.30-tól 5.000 forintért válthatjuk meg belépőnket, ami egyébként a wellness részleg használatát is tartalmazza.

A jegy megvásárlásával egy kis ajándékcsomagot is kapunk ajándékba, apróbb ajándéktárgyakkal. A jegyünk árában egy welcome drink is benne van, illetve részt vehetünk egy sorsoláson, amire még aznap este, 21.30-kor kerül sor. Aki szerencsés, egy belépőt nyerhet többek között egy mozgásanalizáló laboratóriumba, vagy a Tófürdőbe. A Hotel Spa Hévíz séfje kimondottan erre az alkalomra állított össze egy őszi ízválogatást. A menün olyan ételek szerepelnek, mint a rosé kacsamelles baguette kakukkfüves lilahagyma chutney-val és madársalátával vagy a házi vegán tortilla csicseriborsóval.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek