Nyárzáró Éjszakai fürdőzést rendeznek a Várkertfürdőben

A pápai Várkertfürdő 18 medencével, 7 óriáscsúszdával, gyermekpancsolókkal és extrém élményt nyújtó elemekkel várja a látogatókat, a létesítményben uszoda, termálfürdő, strand, gyógyászat található, továbbá wellness- és fitness szolgáltatásokat kínálnak.

Várkertfürdő Pápai Gyógy- és TermálfürdőForrás: Várkertfürdő Pápai Gyógy- és Termálfürdő

A fürdő a nyarat két eseménnyel búcsúztatja, augusztus 28-án Nyárzáró Éjszakai Fürdőzés lesz, ahol Dj Béci & Dj Gregori szolgáltatja a zenei aláfestést, szeptember 4-én pedig Nyárbúcsúztató Szaunaestet rendeznek Nagy Attila és Pethő Tamás szaunamesterekkel. Az éjszakai fürdőzésre a belépők 1500 forintba kerülnek elővételben, és 1900 forintba a helyszínen. Mint írják, az eseményt rossz idő esetén is megtartják a fürdő fedett részében.

A szaunaestre fejenként 3900 forintért léphetünk be, ami 4 szaunaprogramot foglal magában 19, 20, 21 és 22 órai kezdettel, emellett limonádé- és gyümölcsfogyasztást is tartalmaz. A vendégeket 18:15-től várják. 19 órakor kerül sor az első szaunaprogramra Koktélozás a parton címmel Tomival, 20 órától pedig Attila vezetésével a Zolika és a Zenegép című etapon vehetünk részt. 21 órakor Retro Balaton lesz Tomival, 22 órától pedig Buli a Magyar Tengerben Attilával. A rendezvényt minimum 20 fő regisztrációja esetén rendezik meg. Bővebb információ a fürdő weboldalán és Facebook-oldalán olvasható.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek