Nyárbúcsúztató programok várják három budapesti fürdőben a hétvégén

Néhány fővárosi fürdő is részt vesz a Budapest BonBon nyárbúcsúztató kiadásában. A program három napja alatt minden kerületben egy-egy "kultúrbonbont" találhatnak az érdeklődők. Szombaton és vasárnap három budapesti gyógyfürdő is izgalmas programokkal várja a látogatókat, hogy a medencékből búcsúztassa el a nyarat, írja a Budapest Gyógyfürdői Facebook-oldalán.

A tetőn lévő medencében is lehet lazítaniForrás: Love Sea Travel/Shutterstock

A Széchenyi fürdő 29-én tovább tart nyitva a megszokott este 7 óránál, 8 órától pedig kertmozi várja a látogatokat, ahol a Yesterday című zenés romantikus vígjátékot láthatjuk. A Rudas fürdőben 28-án este 9 órától az elektroakusztikus improvizációiról ismert Bartha Márk zenél a tetőn, a Dandárban pedig az afrobeat stílusú Àbáse nevű zenekar lép fel 29-én, délután 3-tól.

A Budapest BonBon – Kultúrfalatok nyárbúcsúztató programsorozatán augusztus 27. és 29-e között Budapest valamennyi kerületében egy-egy kultúrprogramot rendeznek. A programok között szerepel a vonósnégyes előadása a Szemlő-hegyi-barlangban, kertmozizás a Havannán és italodisco Újpesten is. A részletes programról itt tájékozódhat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek