George Clooney ezen a meseszép óceánparti településen vesz nyaralót

Egyes források szerint George Clooney úgy döntött, hogy a következő évi vakációját és az azután következőket is Portugáliában tölti majd, ahol az ország legmenőbb helyén vásárol ingatlant. Az amerikai színész-producer teljesen beleszeretett a Comporta nevű településen található partszakaszba, ahol a Costa Terra Golf & Ocean Club nevű luxus üdülőhelyet építik VIP vásárlók számára.

Érthető a sztár döntése, hiszen ez a látvány valóban lenyűgözőForrás: Herdade da Comporta/Wikipedia

A Lisszabontól délre található üdülőhely 146 villából áll majd, amelyek egyikében a Clooney család fog nyaranta lakni, illetve további 29 lakás, wellness-központ és golfpálya is lesz az üdülőparkban.
Végül is hogyan ne lehetne beleszeretni egy olyan elbűvölő helybe, mint Comporta?

Természet kincsekből errefelé nincs hiányForrás: Vitor Oliveira/Wikipedia

Az egyik oldalán az óceán öleli, amelynek csodálatos partján strandolhatnak, a másikon pedig homokbuckák, rizsföldek, sziklák, és fenyőerdők tarkítják. Emiatt a településnek teljesen egyedi és utánozhatatlan a környezete, ahol újra kapcsolatba kerülhetnek a természettel.

Egyedi a táj: óceánpart és rizsföldekForrás: Herdade da Comporta/Wikipedia

Nem csak Clooney döntött úgy, hogy befektet Portugáliában. Rajta kívül kollégái, John Malkovich, de Monica Bellucci, illetve Eric Cantona futballista, és a magas sarkú cipőket tervező csúcsdizájner, Christian Louboutin is készen áll arra, hogy a portugál strandokat új nyári lakhelyüknek válasszák. Az üdülőhely 2022-re készül el, írja a siviaggia.it.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek