Még kisállat medence is került Portugália új kutya- és cica hoteljébe

Kutyáknak és cicáknak nyílt hotel Portugáliában, a háziállatoknak szánt magánlakosztályokkal, közös játszóterekkel, állatkozmetikával és kisállat medencével, írja a Designboom, ahol a fotókat is megnézhetjük.

Az ország északi részén lévő Paradában egy régi szőlőskert helyén épült fel a Raulino Silva Arquitecto által tervezett épület, ahol a gazdik leadhatják a háziállataikat, amíg külföldön vannak, vagy valamiért nem tudnak rájuk vigyázni. A három szürke-fehér épülettömböt külső folyosók kötik össze. A cica és a kutyaólakat külön épületben helyezték el, hogy ne zavarják egymást és minimalizálják a két faj közötti konfliktusból fakadó esetleges zajt.

A macskaszállás tizenkét külön szobával rendelkezik, amelyek egy fedett, tetőablakkal megvilágított macskajátszótér felé néznek.

A kutyaólak egy a hosszúkás épületben lettek elhelyezve, melyben szintén kialakítottak egy kutyákra szabott játszóteret. Minden kutyaólnak nagy üvegablakokat építettek, közéjük pedig növénysort ültettek, hogy az állatok ne lássák és ne zavarják egymást.

wilkernet/pixabay

Az épületegyüttesben van még állatorvosi rendelő, kutyakozmetika, kisállat medence, a személyzetnek pedig zuhanyzót és öltözőt alakítottak ki, amelyeket egy csigalépcsőn lehet megközelíteni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek