Jó hír a fürdőzőknek, megnyitott a Mezőcsáti Termálfürdő

Július végén írtunk róla, hogy hamarosan nyit a frissen felújított Mezőcsáti Termárfürdő, és egészen kedvező jegyárakkal várja majd a vendégeit. A fürdő Facebook-oldalán megjelent hír szerint sikerült beszerezni a szükséges engedélyeket, így augusztus 13-án, vagyis a mai napon megnyitotta a kapuit a fürdőzők előtt.

Forrás: Termálfürdő-Mezőcsát / Facebook.com

A törzsvendégeket valószínűleg nem éri váratlanul, de aki most néz rá először a nyitvatartásukra, azt meglepheti, hogy hétfőnként zárva vannak, illetve reggel 9-től csak 19 óráig tartanak nyitva. Viszont péntekenként éjszakai fürdőzéseket is szerveznek. Ilyenkor bezárnak 17 órakor, hogy aztán 18-kor újra nyissanak és egészen 22 óráig az éjszakai fürdőzők kedvére tegyenek. 

Egy felnőtt napi belépő ára 1400 forint, nyugdíjasoknak, gyerekeknek és diákoknak pedig 1100 forint. A helyi lakosoknak kedvezmény jár, így nekik a teljes árú jegy 1100 forint, illetve a kedvezményes 900 forint. A pénteki éjszakai fürdőzésekre a felnőttek 1100 forintos, a nyugdíjasok és gyerekek/diákok 900 forintos áron válthatnak jegyet – olvasható a termalonline.hu oldalon.

A termálfürdő felújítása tavaly tavasszal kezdődött el. A beruházás végére a terület gazdagodott egy új családi medencével, amit sodrófolyosóval, masszázselemekkel és gejzírekkel szereltek fel, illetve egy  35 négyzetméteres gyermekmedencével is. A felújítás alatt megszépült a nagy termálmedence, a bejárati- és öltözőépület, a fedett medence épülete, valamint a parkoló is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek