Ezen az online programon megtudhatjuk miben segít a hangtálfürdő

Ahogy a program oldalán is írják, a keleti világban már ősidők óta használják a hangokat és a zenét a gyógyítására, hiszen jól tudják, hogy minden hang egy bizonyos rezgésen jön létre és a rezgések hatnak az anyagi világra is. Vagyis jelentősen befolyásolhatják az ember tudatát, érzéseit és a fizikai testét is.

IllusztrációForrás: Conscious Design / Unsplash

"A hang és rezgésterápia alkalmazása segít visszaállítani a harmóniát, a rendet és az egyensúlyt az emberi szervezetben, azáltal, hogy egyszerre hat a tudatra, az érzésekre és a fizikai testre is" - meséli az Utazás a lelkem körül fiók tulajdonosa, Cser Melinda lélekgyógyász, aki az Online Tibeti Hangtálfürdő programot is vezeti majd. 

A Facebookon keresztül nézhető és hallgatható hangtálfürdőt április 14-re, szerdára tervezik. A díjmentesen hallgathtó esemény 19 órakor kezdődik és 45 percig tart. A szervező azoknak ajánlja a hangtálfürdő kipróbálást, akik békét és nyugalmat keresnek ebben a feje tetejére állt helyzetben

A jobb, tisztább, mélyebb hangélményhez javasolt a fülhallgató használata. Az élő videó a közvetítés után is fenn marad az oldalon, így bármikor vissza lehet hallgatni, és akár minden nap tisztítani, harmonizálni, emelni a test és lélek energiáját.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek