Magyarországon egyedülálló kezeléssel bővül a Lenti Gyógyfürdő

  Felújítják a fedett fürdőt, a főbejáratot és az éttermet, illetve Magyarországon is egyedülálló gyógymóddal kiegészítve a tízszeresére bővítik a gyógyászati kapacitást a lenti termálfürdő több mint 2,4 milliárd forintos új beruházásával - adja hírül az MTI.

  A Lenti GyógyfürdőForrás: Galovtsik Hk/Facebook/lentifurdo

  A Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark egészségturisztikai fejlesztéséről csütörtökön tartott online sajtótájékoztatón Könnyid László, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese elmondta: a fejlesztéssel komoly esély van arra, hogy az eddiginél is több külföldi vendéget fogadjon Lenti és térsége.

  Felújítják a fedett medence vizes és gépészeti rendszerét, átalakítják a főbejáratot és bővítik az itt lévő éttermet, továbbá olyan új gyógyászati szolgáltatásokat indítanak el, amelyek között szerepel a Magyarországon másutt még nem kínált oxigénterápiás kezelési lehetőség is.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!