Kiderült, mi lesz a sorsa a lepencei strandnak

Nemrégiben írtunk arról, hogyan vette át a természet az uralmat a legendás lepencei strand felett, mostanra pedig kiderült, hogy mi lesz a sorsa a továbbiakban a hajdan szebb napokat látott komplexumnak. 

A teraszos medence nem a legszebb arcát mutatja mostForrás: Urbex Hungary - Elhagyatott helyek nyomában/Facebook

A Termál Online készített interjút Vécsey Róberttel, a fejlesztésért felelő Dreamland Holding Zrt. tulajdonában álló Visegrád Lepence Völgy Strandfürdő Kft. ügyvezető igazgatójával, aki beszámolt a tervekről. Mint elmondta, egész évben működő strand és élményfürdő épül a korábbi fürdő helyén, az emblematikus, kaszkádos szabadtéri medencét felújítják, és építenek mellé egy tematikus, zárt élményfürdőt, ahol a kapcsolódó szolgáltatási egységek is helyet kapnak. Szálloda a korábbi hírekkel ellentétben nem épül közvetlenül a strandhoz kapcsolódóan, készültek viszont látványtervek egy Lepence-völgy mellett, egy másik projekt keretében épül hotelről. A strand építkezései várhatóan 2023-ra fejeződnek be.

A Dreamland Holding Zrt. az elmúlt időszakban több turisztikai projektet is indított, 2017-ben Szántódon és Tokajban kezdődtek beruházások, emellett Balatonfüreden szállás- és kikötőfejlesztésekben vesz részt a cég.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek