Szezonnyitó szaunamaratonon készíthetik fel a testüket, lelküket az őszre

A hűvös, őszi idő beköszöntével újra elérkezik a szaunázás ideje. Jó tudni, hogy a szaunázás nemcsak kellemes wellness-program, de kedvező egészségügyi hatásai is vannak: erősíti az immunrendszert, méregtelenít, szépíti a bőrt, edzi az ereket, izomlazító hatása pedig felér egy jó masszázzsal. A szaunázás kiváló lehetőséget biztosít a stressz csökkentésére, a relaxálásra, valamint a szellemi és testi frissesség újjáélesztésére. A debreceni Aquaticum Szaunavilág mindehhez ideális körülményeket biztosít – olvasható a visitdebrecen.com weboldalán. 

Szaunázás alkalmával a test, a lélek és a szellem is felfrissül - illusztrációForrás: Ulrike Leone/Pixabay

A több száz négyzetméter alapterületű létesítményben többféle szauna található. Van benne két elkülönített pihenőszoba és egy pihenőkert, a pihenőterekben pedig nyugágyak, hangulatvilágítás és halk relaxációs zene, melyek segítik kellemesebbé tenni a vendégek pihenését és kikapcsolódását. Az Aquaticum Szaunavilág rendszeresen készül különleges szauna- és gőzprogramokkal.

Az őszi szezon első szaunamaratonja a szeptember 26-27-i hétvégén 13 szaunamesterrel és 33 programmal várja két napon át a vendégeket.

A szaunamesterekkel végzett programok között lesz például hangtálas meditáció finn szaunában,  füstrituálé, gyógynövényes relax programok, vidám hangulatú buli felöntések, orosz banja ceremónia showtime, testkezelések és hammam rituálék a gőzkabinban.

Minden program ára 400 Ft. Előzetes bejelentkezés szükséges a programokra. További információk az Aquaticum Debrecen weboldalán, illetve egyéb programok az Aquaticum Szaunavilágban ide kattintva érhetők el.  

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek