Szombaton különleges programokkal vár a Gellért fürdő

  A Gellért fürdő a szeptemberi újranyitása után akciókkal és különleges programokkal készül: szombaton hangfürdő és idegenvezetés várja a budai fürdőzőhelyre látogatókat. Az újranyitási ünnep keretében a Gellért fürdőben szombaton az állandó programok mellett már reggel 10 órától zenei aláfestés várja a fürdőzőket, emellett pedig kétszer is felcsendül Karacs Ildikó mantraénekes intuitív koncertje.

  Szombaton különleges programokkal vár a Gellért fürdőForrás: christo/wikipedia.org

  A nap folyamán ingyenes idegenvezetést tartanak a fürdőben, amelyet játékokkal színesítenek, bár a Gellért honlapja szerint a helyek már az előzetes jelentkezésekkel be is teltek. A szokásoknak megfelelően alakorvoslási tanácsadás, nyakmasszázs, illetve a frissítő kóstolókat kínáló juice bár továbbra is a vendégek rendelkezésére áll.

  Emellett október 31-ig kedvezményesen lehet belépőjegyeket, illetve bérleteket vásárolni: a jegyek árából most közel 40%, a 15 alkalmas bérletek árából pedig további 15% kedvezményt biztosítanak október végéig.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!