Így változik a nagyobb csúszdaparkok nyitvatartása szeptembertől

A Termál Online összeállítást készített arról, hogy hogyan változik szeptembertől a nagyobb fürdők csúszdaparkjainak nyitvatartása.

A Dragon-csúszda a Ceglédi fürdőbenForrás: cegledfurdo.hu/csuszdak

Mint a hírből kiderül, a Ceglédi termálfürdő szabadtéri aquaparkjában szeptembertől már nem csúszhatunk, viszont megtehetjük ezt még a hajdúszoboszlói strandon szombaton és vasárnap 12 és 16 óra között egészen a hónap végéig. 

A mezőkövesdi Zsóry fürdő szabadtéri csúszdaparkját csak szeptember első két hétvégéjén lehet használni, jó idő esetén: szeptember 5-6-án és 12-13-án.

A sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő szabadtéri csúszdaparkja egészen a hónap végéig nyitva áll a látogatók előtt, de naponta egy kicsit későbbi időponttól kezdve, mint korábban, vagyis 11 órától lehet belépni ide.

A tiszakécskei Barack Gyógy- és Termálfürdőben hétköznap csak a családi és az anakonda csúszda használható, ezeket hétvégenként a raftinga csúszda egészíti ki, mindez csak jóidő esetén érvényes.

A Zalakarosi Fürdő adrenalin csúszdaparkja augusztus 30-án bezárt, de a családi csúszdapark még szeptember 13-ig használható.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek