Természetes fürdőhellyel bővült a dunaszerdahelyi Thermalpark

  Új vizes tartalomnak örülhetnek a dunaszerdahelyi Thermalpark vendégei. Megnyitották a fürdő területén található tó felújított környékét. Korábban csak a dunaszerdahelyi jegesúszók mártózhattak meg benne, de július 25-től már a Thermalpark valamennyi vendége élvezheti a 3,5 hektáros tó hűsítő hullámait.

  Már lehet élvezni a tó frissítő habjait - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Monkey Business Images

  Ráadásul tóparti sétányt, mini amfiteátrumot, és egy kellemes szigetre vezető új hidat is építettek - áll az ujszo.com cikkében. Az új sétány homokos partja a kedvelt természetes vizeket idézi.   

  A kialakított színpadon kulturális eseményeket rendeznek majd, amit akár a tóból is élvezhet a közönség. A tavon vizibiciklit is lehet majd bérelni, de az üzemeltetők szerint a kánikulában a csobbanás nyújt majd valódi felfrissülést.

  A méretes tó előnyei közé sorolják, hogy elegendő hely jut a jelenleg szükséges távolságok betartásához is, így biztonságosan lehet lubickolni benne. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek