Ingyenes idegenvezetéssel és zenével várja ez a budapesti fürdő

  Augusztus 1-én, szombaton a Széchenyi Gyógyfürdő a #nemaradjotthon programsorozat keretében frissítő, szórakoztató programokkal várja a vendégeket, az események középpontjában a zene áll - derül ki a fürdő honlapjáról.

  A Széchenyi GyógyfürdőForrás: me/wikipedia.org

  A talpalávalót már 11 órakor elkezdik fújni a fúvósok dresszben, ekkor a Brass Dance koncert első kiadását láthatja a közönség, a második koncertre 13 órakor kerül sor. 14 és 16 órától gyógyvízkóstolóval és nyereményekkel egybekötött, ingyenes idegenvezetésre indulhatnak, 17.30-tól pedig a Swing á la Django öltözteti modern köntösbe a népszerű filmzenéket.

  Az idegenvezetésen egyszerre maximum 20-an vehetnek részt, a látogatáshoz előzetes regisztráció szükséges, melyet az info.szechenyi@spabudapest.hu oldalán tehetnek meg. A találkozó az Állatkerti krt. felőli bejárat aulájában lesz.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek