Változtattak a fürdőbelépők megvásárlására vonatkozó szabályokon

Pár nappal ezelőtt jelentették be a hírt, hogy a budapesti strandfürdőkbe csak online, elővásárolt jegyekkel lehet belépni a járványhelyzet miatt. Ezt a döntést most felülbírálták és enyhítettek a jegyvásárlás szabályain.

Budapest, Széchenyi fürdőForrás: Shutterstock / Készítette: Izabela23

Ez azt jelenti, hogy a helyszínen is lehet majd belépőt venni a fővárosi fürdőkben. Az illetékesek ennek ellenére is az online jegyvásárlást javasolják, hiszen ezzel elkerülhetjük a sorbanállást.

Az is az online változat mellett szól, hogy ezzel garantált a fürdőbe való bejutás, hiszen amennyiben az egyik strand eléri maximális befogadóképességét, több vendéget nem áll módjában beengedni, de az online vásárolt jeggyel érkezők részére fenntartják a helyeket.

A járványhelyzet miatt az online jegyvásárlás azért is célszerű, mert továbbra is az egyik legbiztonságosabb készpénzmentes fizetési mód - áll a Budapest Gyógyfürdői Zrt. sajtóközleményében.

Fontos tudni, hogy aki az interneten vásárolna jegyet, az reggel 8 óráig teheti meg az adott napra. Amennyiben mégis a helyszínen venne belépőt, kizárólag bankkártyával lesz lehetősége fizetni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek