Öt luxushotel, melyek wellnessprogramjain online is részt vehetünk

Míg a vendégeknek le kellett mondaniuk arról, hogy helyben élvezhessék a nyugtató masszázs, a meditáció vagy a jógaórák áldásos hatásait, egyes üdülőhelyek online is elérhetővé tettek némi ízelítőt a wellnessprogramjukból. A vacationstravel.com ezekből válogatott.

Forrás: Foundry Co/pixabay.com

Chiva-Som

A thaiföldi Huahin városában található Chiva-Som online felületén különböző wellness tanácsadókkal konzultálhatunk és személyi edzésen is részt vehetünk, emellett életmód- és táplálkozási ötletekkel is ellátnak minket. Facebook-, Instagram- és YouTube-oldalukon különböző inspiráló tartalmakat, egészséges recepteket és mozgásprogramokat osztanak meg, de érdemes szemmel tartani a blogjukat is.

COMO Shambhala

A szingapúri COMO-csoport vezető wellnessmárkája is elindította online platformját, amely otthoni wellnessprogramokat és személyes konzultációkat kínál. Az előfizetéses szolgáltatás hozzáférést biztosít a COMO nemzetközi szakértői hálózatához, és inspirációt nyújt az önelló rutin felépítéséhez. A könyvtárban videós oktatóanyagok találhatók, melyek segítségével a virtuális látogatók új módszereket fedezhetnek fel az egészség és a lelki egyensúly eléréséhez. Bővebb információk a cég weboldalán találhatók.

Six Senses

A Six Senses márkanév összeforrt a luxussal, ennek jegyében fogant a szállodalánc otthoni videósorozata is, mely lelki és fizikai jóllétünk fenntartásához kínál oktatóanyagokat, cikkeket és tanácsokat kínál. A Six Senses online hubban cikkeket, míg a közösségi oldalakon élő közvetítéseket és workshopokat találunk: a Facebookon a Six Senses Spas oldalán, valamint az Instagramon.

Elysia Wellness Retreat

Az új-dél-walesi Hunter-völgyben található Elysia Wellness Retreat ingyenes sorozata az üdülő Facebook-, Instagram- és weboldalán keresztül érhető el. A témák között szerepelnek immunerősítő receptek, tai chi, meditáció, jóga, pilates, funkcionális edzés, emellett praktikus tippeket kaphatunk a saját gyógynövénykert létrehozásához és természetes anyagokból készülő tisztítószerek készítéséhez is.

Nihi Sumba

Az indonéziai Sumba-szigetén található Nihi Sumba Nihi Watu strandjáról közvetíti wellnessprogramjait, melyek között workshopok, gyerekekkel végezhető tevékenységek, coaching tippek és egyéb meglepetések is szerepelnek. Még egy szörfös túlélési tanfolyamot is tartottak, mely a magabiztosság és önkontroll kialakításában, valamint a test és a lélek rugalmasságának megőrzésében segít a légzés segítségével. A programok a weboldaluk mellett megtekinthetők Facebookon és Instagramon is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek