Még aquapark is lesz ebben a szomszédos hotelben

Egy újabb turisztikai oázis kiépítésébe vágtak bele a szomszédos Szerbiában. A mintegy 8 ezer négyzetméternyi területen családbarát kikapcsolódást, vizes élményeket és wellnesspihenést is biztosítanak a vendégeknek.

Kicsik és nagyok is élvezhetik majd a komplexum aquaparkját - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: steven arnold

A Delibláti-homokpuszta térségébe tervezett komplexumban egy 120 ágyas hotel építését tervezik, amelyen belül menő spaközpont is üzemel majd. A vendégek itt fedett medencékben, azon belül is egy kis törökfürdőben lazulhatnak, de ugyancsak lesz lehetőség szaunázni és sószobában pihenni.

A gyerekekkel érkező családok számára egy aquaparkot alakítanak ki, ahol a kicsiknek változatos vizes élményben lehet részük.

A közelben egy mini állatkert is várja a lurkókat, ahol kisebb állatokkal barátkozhatnak - írja a szerb Turistički Svet idegenforgalmi magazin. A komplexum körül tenisz-, kosárlabda- és focipályák helyet kapnak.

A helyiek szerint a Delibláti-homokpuszta kiválóan alkalmas egy ilyen sokszínű komplexum kiépítésére, hiszen közel van hozzá Belgrád és a román főváros, Temesvár is. A nagyvárosi turisták itt tiszta levegőn pihenhetnek. A komplexumot három fázisban tervezik megépíteni, és az egész turisztikai terület 5 év múlva készülhet el.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek