Ezek a wellnesshotelek online programokat kínálnak

  Mostanra rengeteg olyan program került át az online térbe, mely korábban nem gondoltunk virtuálisan. A kiállítások és kultúrműsorok mellett az egyes hotelek wellnesskínálatából is ízelítőt kaphatunk az internet segítségével.

  Forrás: andreas160578/pixabay.com

  Kamalaya

  A thaiföldi Ko Szamuj-szigeten található Kamalaya Koh Samui üdülőhely egy barlang köré épült, amely egykor buddhista szerzetesek meditációs és spirituális elonulóhelyeként szolgált. Az üdülő az ember szellemi kibontakozásának szimbólumáról, a lótuszról kölcsönözte nevét, és most online kínálja holisztikus programjait. A tulajdonos Karina Stewart és helyi coachok videókban osztják meg tippjeiket a fáradtság leküzdéséről, az elme karbantartásáról, arról, hogy mi segíti a jó alvást illetve a koncentrációt.

  Amanyara

  A Kuba mellett található Turks- és Caicos-szigeteken lévő üdülőhelyre David Melladew kalauzolja a vendégeket különböző légzéstechnikák és 15 perces flowjóga-órák segítségével, amelyeket Jiten Bhatt és Khamsaard Pam tartanak.

  CuisinArt Golf Resort & Spa Anguilla-ban

  A karibi Anguilla szigetén található, kulináris ihletésű szálloda egészséges ételek elkészítésének módját és egyéb wellnesstippeket oszt meg Youtube-csatornáján, mint például az immunerősítő turmix vagy arcmaszk készítése. A további kínálatot a wellandgood.com oldalán nézheti meg.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!