Van kedve egy otthoni strandpartihoz? Még nyerhet is vele, ha elég kreatív

  Lassacskán megkezdődik a strandszezon, de a járványhelyzet miatt továbbra is kérdéses, hogy mikor nyithatnak ki a hazai fürdőkomplexumok. A Makói Hagymatikum Fürdő elöljáróban egy strandolásra hangoló kihívással rukkolt elő - otthoni strandpartira invitálja a fürdőzés szerelmeseit.

  A legkreatívabbak jutalomban részesülnek - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Olena Yakobchuk

  A játékot nemrég a Facebook oldalukon tették közzé, amelyben arra buzdítanak mindenkit, vegyék elő a fürdőruhájukat és csapjanak otthon egy fürdőpartit. A kihívás résztvevőitől egy otthon készült fotót várnak, amelyen megörökítik, ahogyan éppen habfürdőben lubickolnak a kádban, vagy akár csobbannak a kerti medencében.

  A játék lényege, hogy minél kreatívabb otthoni megoldással élvezzük a strand-hangulatot, és ne hagyjuk tovább a szekrény mélyén a fürdőruháinkat.  

  A mókában részt vevők közül kisorsolják a legkreatívabb megoldást, melynek kitalálóját az újranyitáskor nyereményben részesíti a fürdő. A kihívás részleteit ide kattintva olvashatják el.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!