A brit nemzet testnevelő tanára világrekordot állított fel

   Joe Wicks, a nemzet testnevelő tanára, ahogy az Egyesült Királyságban nevezik őt, Guinness Világrekorder lett, miután az egyik online fitnesz óráját közel egymillió ember követte a Youtube csatornán. Március 24-én a Body Coach című műsorát 955158 ember nézte online a világ minden táján, vagyis rekordszámú néző élő közvetítésben tornázott a legnagyobb videómegosztón tartott edzésén.

  A korlátozási tilalmak miatt sokan otthon edzenek - illusztrációForrás: Dragana Gordic/Shutterstock

  "Fogalmam sem volt arról, hogy március 24-én, amikor élő adásban tartottam edzést a YouTube-on, valójában világrekordot állítottunk fel" – mondta Wicks.

  Az edző mindenkinek megköszönte a részvételt és jelezte, hogy rendkívül büszke azokra, akikkel együtt rekordot állított fel, illetve mindig emlékezni fog arra a napra, amikor ennyi nézőt élő adásban edzésre késztetett. A jóképű fitneszguru számos edzése megtalálható a neten, itt éppen kezdőknek tart órát.

  Kedden a 33 éves edző újra ünnepelt: elérte a 2,2 milliós előfizetői számot a videómegosztó platformon, mivel fitneszvideói továbbra is népszerűek. Azt mondta, hogy a koronavírus lezárás során számottevő növekedést tapasztalt a látogatottsága terén – majdnem megháromszorozta a három héttel ezelőtti, 800 ezres előfizetői táborának számát.

  A nemzet testnevelő tanára megosztott egy fényképét magáról, amelyen egy arany YouTube-trófeával pózol: „Nézzétek, mi érkezett éppen. Keményen megdolgoztam ezért, amióta 2011-ben az első edzésvideómat megosztottam."

  Köszönetet mondott testvérének és barátjának is, akik a filmkészítésében, a szerkesztésében és az edzések megosztásában segítenek neki. Joe, aki minden nap 9 órakor gyerekeknek is tart online edzéseket, azt mondta, hogy a következő állomás számára a 10 milliós előfizetői szám elérése lesz. A fitneszguru korábban azt nyilatkozta, hogy online testnevelési óráiból származó bevételét az NHS-nek (Nemzeti Egészségügyi Szolgálat) adományozza – írja az Evening Standard.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!