Egy angol nő megunta a hagyományos babaprogramokat, megalkotta a sajátját

  A birminghami Lisa Ryan második fiával, a most 17 hónapos Jaxszel nehezen viselte a játszóházakat, és azt a nyomást, hogy más anyukákkal kell beszélgetnie a gyerekprogramok közben. Így kitalált egy alternatív megoldást a gyermekek szórakoztatására - a babafürdőt - adja hírül a metro.co.uk.

  A kép illusztrációForrás: Madlen Deutschenbaur/pixabay.com

  Mint mondja, a pezsgőfürdős, arcmasszázsra és érintésre alapuló foglalkozások az anyukáknak és a babáknak egyaránt segítenek ellazulni, emellett elősegítik azt is, hogy jó kapcsolat alakuljon ki a szülő és a baba között.

  A Spa Babies tavaly júniusban nyitotta meg kapuit, és teljes szenzoros élményt biztosít hangulatfények és levendulaillat mellett. A kicsiket kilenc hónapos korukig hozhatják a szüleik, itt pedig relaxáló fürdő várja őket buborékokkal, enyhe sodrással és pezsgéssel. Az anyukáknak állítólag különleges érintéstechnikákat is tanítanak, melyek segítségével megnyugtathatják és felvidíthatják a kisgyermeküket.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!